torsdag 1 november 2007

Sen krogträff skapar häftig debatt

Sedan det blivit känt att al-Qaida Norrorts chefsideologs högra hand under ett krogbesök i förra veckan lät transporta ett flertal glas öl till munnen tillhörande den genom kroppen sammanlänkade chefsideologen väljer sagda högra hand att nu ta en time-out.
- Visst var min högra hand lite glad i hatten, den rörde även lite erotiskt vid främmande kroppar på dansgolvet, men det är inte därför den väljer att ta time-out. Den främsta anledningen var att sagda högerhand under kvällen skulle ha beredskap att mota Olle i grind. Det har den inte klarat av, dagen efter fick jag lida av detta genom huvudvärk och trötthet, något som givetvis funnits med i diskussionerna mellan högerhanden och mig, säger al-Qaida Norrorts chefsideolog i ett uttalande.
Högerhandens tidigare arbetsuppgifter tas nu över av vänsterhanden, vilket i början kan kännas ovant för såväl al-Qaida Norrorts chefsideolog som för dem som kommer i kontakt med denne. Högerhanden har ju legat bakom stora delar av den sociala strategin vid nya kontakter, en situation som nu kommer att spegelvändas.

Inga kommentarer: