söndag 22 januari 2012

Det har kommit till informationsstabens kännedom att somliga läsare förstår inläggen i denna periodika som något partiska och färgade av kopplingen till moderrörelsen al-Qaida Norrort. För att råda bot på denna sorgliga snedsyn väljer staben därför att publicera ett smakprov på ett kommande oberoende och starkt kritiskt reportage om al-Qaida Norrorts chefsideolog.

---

Han har kallats för Europas bästa ideolog. För sin kapacitet och kunnighet är han både djupt respekterad och fruktad. Vägen till chefsideologens arbetsrum går via en vackert klinkrad hall, förbi den kombinerade kokvrån och salongen i ett av de mest undangömda palatsen i Fredhäll, det al-Qaidska. Vi vet att han är en för sin kunnighet djupt respekterad och – i vissa kretsar – fruktad ideolog. Det är någonting med hans omvittnade arbetskapacitet som samtidigt imponerar och på gränsen till skrämmer. Han har en gamnacke som är synlig för dem som i längre perioder njutningsfullt vilat blicken på hans späda lekamen (och det är många) vilket mest av allt beror på att hans urstarka magmuskler inte nog kompenseras av träningen av ryggpartiet.
- Jag gör vad jag kan för att förebygga det, det blir två, helst tre pass i veckan på Friskis & Svettis Kungsholmen, säger han.
”Visst får man en känsla av att han är lite för stor för Fredhäll?” viskar till och med en rättrogen när vi ser honom agera.

Inga kommentarer: