tisdag 7 oktober 2008

al-Qaida Norrort gör storvinst

Efter en tid av finansoro har al-Qaida Norrort liksom många andra prime time-bolag fått känna på effekten av bankkriserna från andra sidan av Atlanten. Det finns dock inga skäl att avbryta det transatlantiska samarbetet, då detta kan medföra oväntade immateriella liksom utpräglat finansiella fördelar jämfört med en strikt skandinavisk ideologiutveckling. Efter att al-Qaida Norrorts kampanjkassa varit så gott som tom efter storsatsningar på unga kvinnors rättigheter tidigare i år, är skördandet av internetlotteriet Espanola Euro Sweepstakes frukter välkomna. Sent igår kväll blev al-Qaida Norrort per e-post meddelade att organisationen vunnit 10 miljoner euro, en vinst man fått i konkurrens med en miljard andra lotterideltagare, upptagna på en exklusiv förteckning innehållande lika många e-postadresser.
- Vi får väl betala av på lånen, och kanske blir det en resa till Kanarieöarna också, meddelar al-Qaida Norrorts ansvarige.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur vet man att det inte bara är ett skämt eller "scam"? Har själv fått ett mail från espanola euro sweepstakes, men vet inte hur jag ska agera på det.

Anonym sa...

nej hur vet man att det inte är ett bedrägeri man blivit utsatt för... hur vet man egentligen det?